Us sneaker design

American sneaker design plays an important role in the global sneaker market with its diversity, innovation and pop culture influence.

Advertisement

Nagelsmann hyller Tysklands selvsikre første steg og lagets samhold

Tysklands landslagstrener Julian Nagelsmann roste sitt sammensveisede lag for en fullstendig dominerende oppvisning i 5-1-seieren over Skottland i EM-premieren, og sa at han ikke ønsket å trekke frem enkeltpersoner, men fokusere på den felles suksessen.

Tyskland scoret gjennom Florian Wirtz, Jamal Musiala og Kai Havertz på straffespark i den første omgangen, før Niclas Fuellkrug og Emre Can la til to til sent i den andre perioden.

“Selv om dette bare var det første steget, var det et veldig bra steg. Vi kan bygge videre på dette, og vi er veldig fornøyde, sa han etter Billige Tyskland fotballdrakter triumferende start på sesongen i München.

“Det er flott at vi scoret flere mål, det gir alle en god følelse, sa han. “I de første 20 minuttene var vi ekstremt gode, vi var veldig dominerende og aggressive, vi gjorde ingen feil.”

Nagelsmann hyller Tysklands selvsikre første steg og lagets samhold

Norge Fotballtroye

Tysklands unge angripere, 21-åringene Florian Wirtz og Jamal Musiala, sendte et tydelig signal om at de er klare til å lede laget inn i en ny æra, og scoret ett mål hver.

På spørsmål om de, i likhet med de tidligere tyske spillerne Lukas Podolski og Bastian Schweinsteiger i 2006, kunne utløse en bølge av nasjonal begeistring og gi laget ny giv, sa Nagelsmann at seieren var delt av alle.

“Jeg ønsker ikke å trekke frem individuelle prestasjoner … det handler om helheten. Spillerne gjør alt for å sørge for at spilleren ved siden av dem også ser bra ut.
“Fansen tror kanskje litt mer på oss nå enn de gjorde før kampen.”

Musiala, som ble kåret til kampens beste spiller, sa at den høye poengsummen hadde gitt RetroTyskland fotballdrakter selvtillit som de kunne ta med seg inn i kampen mot Ungarn.

“Det var et godt tegn å vinne så komfortabelt. Vi kan ta med oss den selvtilliten inn i neste kamp, og vi skal ikke la det stige oss til hodet.”

Tyskland møter Ungarn på onsdag, før de møter Sveits i sin siste kamp i gruppe A.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *